П’яні зловмисники напали і пограбували співробітника АП – прокуратура

Поліція оголосила підозру громадянину Вірменії у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня.

Про це повідомляє Київська прокуратура у Facebook.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №10 слідчими поліції оголошено підозру 25-річному громадянину Республіки Вірменія у вчиненні розбійного нападу на 46-річного місцевого мешканця", - йдеться у повідомленні.

Досудове слідство встановило, що 13 березня приблизно о 23 годині 50 хвилин, перебуваючи на вул. Багговутівській у Києві, підозрюваний разом із ще одним зловмисником, особа якого на даний час встановлюється, були у стані алкогольного сп’яніння. Двоє підозрюваних помітили раніше незнайомого їм чоловіка та вирішили напасти на нього, щоб його обікрасти.

"Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого чоловік впав на землю. Після цього заволоділи його особистими речами, а саме мобільним телефоном та банківською карткою, і втекли з місця вчинення злочину", - зазначають у прокуратурі.

Одного із нападників затримано в порядку статті 208 КПК та оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 КК (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу).

У підозрюваного вилучили речовий доказ - мобільний телефон потерпілого.

Наразі готується клопотання суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також встановлюється особа другого нападника та вживаються заходи щодо його затримання.

Нагадаємо, що тіло співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого виявили рано вранці 14 березня у Шевченківському районі Києва. У чоловіка виявили перелом кісток носа, однак попередня причина смерті – хвороба серця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення