П'яний чоловік у власній квартирі підпалив порох: стався вибух

В Санкт-Петербурзі нетверезий чоловік підпалив в квартирі порох, в результаті чого вибуховою хвилею вибило вікна та двері, а його батько вистрибнув у вікно. Про це повідомляє видання "Фонтанка".

"Співробітники екстрених служб наповнили житлову п'ятиповерхівку в Калинінському районі. Вранці 28 лютого там пролунав вибух. Хвилею вибило вікна та двері, а з третього поверху на газон випав пенсіонер", - пише видання.

Відзначається, що 39-річний житель будинку №15 по вулиці Замшина, будучи сильно п'яним, підпалив порох. Вибух був сильним, його почули всі сусіди. Спочатку пролунав вибух, потім на землю посипалися осколки битого скла, повалив дим. Також всередині квартири на третьому поверсі вибило міжкімнатні двері.

Також повідомляється, що вибух пролунав близько 10:15. В цей час у двокімнатній квартирі перебували 39-річний п'яний чоловік і його батько, який спав. Поліція вже на місці і затримала підривника. Сильно він не постраждав, але знаходиться в неосудному стані, що значно ускладнює опитування. Силовики намагаються зрозуміти, що місцевий житель підривав, і де він взяв порох.

"Батько, який спав, від вибуху прокинувся і миттєво відреагував на надзвичайну ситуацію, вистрибнувши з вікна", - додає видання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення