П'яний лейтенант ДФС влаштував перегони з поліцією у Харкові

30 січня у Харкові старший слідчий ДФС Дмитро Корнієнко влаштував п'яні перегони із поліцією, намагаючись втікти від правоохоронців.

Про це повідомляє Police control Ukraine.

Патрульні помітили водія за кермом червоного Peugeot 207 на вулиці Букова, коли той виїжджав із караоке-ресторану "Інжир". Чоловік порушив ПДР: державний номер його авто був неосвітлений, а сам водій не вмикав покажчики повороту. Коли правоохоронці зупинили авто, з'ясувалося, що водій нетверезий. Він кричав: "Я свій, податкова міліція, від*біться від мене!".

Надавати документи Дмитро Корнієнко теж відмовився і намагався втікти від правоохоронців. Під час затримання поводився агресивно й потоптався черевиками по салону поліцейського авто. Під час дороги до відділку старший слідчий ДФС заснув у патрульному авто, а потім узагалі наблював біля нього.

Правоохоронці викликали затриманому "швидку". У лікарні проходити тест на стан алкогольного сп'яніння Корнієнко відмовився. Патрульні склали на нього протокол за злісну непокору та керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Наступного дня чоловік пішов скаржитися на копів до прокуратури. Заявляв, що поліцейські його побили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення