П'яний міністр влаштував погром у ресторані

У столиці Словаччини Братиславі поліція затримала п'яного міністра навколишнього середовища Ласло Солімоша і його брата, які посварилися з персоналом одного з ресторанів і розбили вхідні двері в закладі, пише TV3.

"Солімош і його брат залишали ресторан азіатської кухні дуже напідпитку. При цьому Солімош кричав, що він є міністром навколишнього середовища, а його брат вдарив ногою по вхідних скляних дверях закладу і розбив їх. Обидва чоловіки кидалися грошима в працівників ресторану", - повідомило ТБ.

Співробітники ресторану азіатської кухні в центрі Братислави викликали копів.

"Згідно з наявною інформацією, двоє чоловіків словесно і фізично напали на персонал даного ресторану, причому після виведення цих чоловіків із закладу один з них розбив скляну частину вхідних дверей. Прибулий наряд поліції затримав обох чоловіків, Л.С. і З.С., і припровадив їх до найближчого відділення", - йдеться в повідомленні.

Збиток ресторану від погрому оцінюється в розмірі 1 тисячі євро. Крім того, після інциденту один співробітник закладу змушений був звернутися за медичною допомогою.

"Поліція почала розслідування за статтями про хуліганство та завдання майнових збитків. Після допиту в поліції обидва чоловіки були відпущені на волю", - йдеться в повідомленні поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення