П'яний російський офіцер розчавив автівкою мешканку екс-Стаханова

 Depo

На окупованому Донбасі окупаційне командування намагаєтьсчя приховати, що п`яний російський офіцер задавив місцеву жительку

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що 9 жовтня у Кадіївці (колишній Стаханов) капітан Збройних сил Росії зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ наїхав службовим автомобілем на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула.

Заначається, що "міліціонери ДНР", які прибули на місце події, встановили, що офіцер перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння.

"Під час складання протоколу військовослужбовець чинив опір, та заявив, що має "імунітет", тому що належить до збройних сил РФ, зокрема, прибув з 70 окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5 армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою недопущення витоку інформації, російський військовослужбовець був затриманий та доставлений до поліцейської дільниці.

"Міністерство безпеки ДНР" вживає заходи з недопущення витоку інформації у т.ч. щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом", - повідомляють у відомстві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення