П’яний суддя на Львівщині заснув за кермом авто на червоному світлі світлофора

 УНН

Вчора о 17:00 патрульні затримали у Стрию на Львівщині водія у стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що це місцевий суддя. Про це проінформували у прес-службі патрульної поліції Львова

Екіпаж патрульної поліції Львова, проїжджаючи через Стрий, зупинився на світлофорі, що на перехресті. Попереду службового автомобіля зупинився автомобіль Hyundai Sonata. Коли засвітилося зелене світло і всі учасники дорожнього руху рушили, згаданий автомобіль і надалі стояв із заведеним двигуном. Патрульні через гучномовець повідомили водія, що він може їхати, однак він не реагував. Коли інспектори підійшли до автомобіля, аби з’ясувати обставини, побачили, що він сидить із заплющеними очима. Хвилюючись про здоров’я водія, поліцейські відчинили двері і відчули одразу різкий запах алкоголю – чоловік заснув за кермом. Інспектори довго не могли привести до тями водія, він не хотів розплющувати очі. Чоловік був у сильному стані алкогольного сп’яніння.

Під чаc перевірки документів він пред’явив, окрім водійського, ще й посвідчення судді із закінченим терміном дії. Виявилося, що він є суддею без повноважень місцевого суду. Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення