П’яний в дим пенсіонер стріляв з вікна ЖК: у столичній квартирі знайшли арсенал зброї (фото, відео)

У Солом'янському районі столиці нарешті вдалося затримати чоловіка, який неодноразово відкривав стрілянину з вікна житлового комплексу "Микитська Слобода" на вулиці Героїв Севастополя, 35А. Про це повідомляє Київ Оперативний.

"Стрілок Відрадного затриманий. У п’ятницю, 23 квітня, чоловік знову відкривав стрілянину. На цей раз його вдалося швидко затримати. У квартирі цілий арсенал зброї", - йдеться у повідомленні.

Літнього стрільця пов'язали у самих лише капцях. Разом із ним у квартирі була жінка, яку стрілець назвав Ірою. Вона вискочила у коридор лише у халаті зі словами: "Що сталося, що таке?". Жінка також намагалась забрати пістолет, який правоохоронці відібрали у затриманого і поклали на підлогу у коридорі під’їзду.

У стрільця плутана мова. Імовірно, що він у стані дуже сильного алкогольного сп’яніння.

Вперше про неадеквата, який стріляє у ЖК "Микитська Слобода", повідомлялося 12 квітня. Місцеві мешканці почули постріли близько 15:00. Близько 20:00 навіть була ціла черга пострілів. Поліція намагалась знайти стрільця, але безрезультатно. Оскільки тоді стрілянина стихла, правоохоронці вирішили, що ситуація вирішиться сама по собі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення