П'яний водій, який влаштував у Києві смертельну ДТП, отримав чотири роки в'язниці

 СЕГОДНЯ

Дарницький районний суд Києва засудив до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на три роки 37-річного водія, з вини якого сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

У відомстві уточнили, що йдеться про ДТП на Бориспільському шосе у столиці, яка сталася в лютому 2017 року.

"Водій Mitsubishi, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, під час випередження автомобіля, який рухався попереду в попутному напрямку, не дотримався безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з вказаним автомобілем. Від удару Mitsubishi влетів у перешкоду і перекинувся. Внаслідок ДТП пасажирка Mitsubishi отримала смертельні поранення і загинула на місці події", – йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, на суді обвинувачений визнав свою провину в повному обсязі, щиро розкаявся і добровільно частково відшкодував завдані збитки родині загиблої жінки.

Відзначимо, що на дорогах Київщини найчастіше відбуваються аварії в трьох місцях. За даними "Укравтодору", це під'їзд до Білої Церкви (Н-02), ділянки на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів (Р-69) і на трасі Київ – Чоп (М-06). Разом з тим в лідерах за аварійністю у Києві - Голосіївський, Шевченківський, Святошинський і Солом'янський райони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення