П'яний водій на Київщині збив малолітню дитину і втік

 УНН

На Київщині затримано нетверезого водія, який здійснив наїзд на 11-річну школярку, яка рухалась по узбіччю дороги, та зник з місця пригоди. Про це УНН повідомили у прес-службі Управління превентивної діяльності поліції в Київській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 лютого у місті Кагарлик.

Внаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забиття тіла. Дівчинку госпіталізовано до лікарняного закладу.

На розшук зниклого водія, як повідомляється, були зорієнтовані всі екіпажі патрульних Кагарлицького відділу поліції. Оперативно розшукати втікача допоміг свідок, який повідомив марку транспортного засобу та напрямок руху.

Як зазначається, упродовж години керманича, який травмував дитину, було затримано у гаражному приміщенні. Ним виявився 64-річний місцевий житель.

Коли правоохоронці зайшли у гараж то побачили за кермом автівки чоловіка, який спав. Відкривши дверцята в авто - відчули різкий запах алкоголю. Сумнівів не було, водій - нетверезий. Припущення працівників поліції підтвердила і експертиза, в крові виявлено 1,5 проміле алкоголю, при допустимій нормі 0,2 проміле, додали у поліції.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події. За цим фактом слідчими Кагарлицького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення