П'яний водій наїхав на пішоходів на Донеччині: травмовано двох дітей, батько загинув (фото)

Прокуратура з'ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася увечері 1 травня в Донецькій області і в результаті якої загинув 45-річний чоловік. Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 травня близько 19:30 23-річний мешканець м. Покровська, перебуваючи за кермом автомобіля марки "Geely" у стані алкогольного сп’яніння, допустив під час руху заднім ходом наїзд кузовом автомобіля на двох малолітніх дітей та чоловіка, які знаходились на узбіччі", - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП 9-річний хлопчик і 13-річна дівчинка дістали забиття, а 45-річний батько останньої - тяжкі тілесні ушкодження, від яких наступного дня помер в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення