П’яний водій під Києвом збив вагітну - їй зробили кесарів розтин

У селі Погреби Броварського району Київської області водій BMW напідпитку наїхав на вагітну місцеву жительку і намагався зникнути з місця ДТП. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Київській області.

"Водій напідпитку наїхав на місцеву жительку і намагався зникнути з місця ДТП. Поліція горе-керманича затримала за допомогою небайдужих громадян. Наразі, вагітна жінка у лікарні, їй зробили кесарів розтин. Загроз для дитини немає", - сказано у повідомленні.

У ході слідчих дій було встановлено, що потерпіла разом зі своєю сестрою та племінницею крокували узбіччям в напрямку села Зазим’я. Вийшовши зі свого будинку, вони не встигли відійти і кілька метрів, як на них наїхала автівка.

Утім, водій навіть не зупинився. Тікаючи, продовжив рух. Однак, не впоравшись з керуванням, в’їхав у гаражне приміщення. Вискочив із машини й знову почав тікати. Помітили це випадкові перехожі, порушника затримали та викликали швидку і поліцію, яка затримала 33-річного чоловіка на місці події. Від зіткнення він лишився неушкодженим.

А от вагітну жінку із травмами та забоями грудної клітини госпіталізували до Центральної районної лікарні. На щастя, за допомогою кесаревого розтину медики врятували життя дитині.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення