Плакав, сміявся і вистрибнув у вікно: під Києвом затримали росіянина-вандала

Після акту вандалізму з пам'ятним знаком воїнам АТО в Києві поблизу столиці сталася нова НП, проте вже з пам'ятником Небесної Сотні у Вишневому. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

"Акт вандалізму стався в місті Вишневе. Невідомий чоловік біля пам'ятника Небесній Сотні пошкодив флагшток із чорно-червоним прапором. Про хулігана до поліції повідомив небайдужий очевидець", – йдеться в повідомленні.

В результаті підозрюваного затримали. З'ясувалося, що пошкодив флагшток 45-річний громадянин Російської Федерації, який приїхав до родичів у село Святопетровське. Іноземець має посвідку на постійне місце проживання в Україні.

"Порушник при спілкуванні з поліцейськими поводився неадекватно: то голосно плакав, то починав сміятися. У той час, коли вийшов у коридор за природними потребами, несподівано вистрибнув у вікно з третього поверху адмінбудівлі. Поліцейським чоловік пояснив свій "політ" тим, що для нього просто грає голосно музика", – уточнили в поліції.

Для надання медичної допомоги поліцейські викликали медиків, а "стрибуна" доставили до лікарні з травмами.

Стосовно правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) КпАП.

Зараз в ДМС готується клопотання про скасування іноземцю посвідки на проживання, видворення його з країни із забороною подальшого в'їзду в Україну. При цьому в поліції також буде проведено службове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення