Планувала стрибнути: у Дніпрі бабуся сиділа на підвіконні 8-го поверху (відео)

Сьогодні 10 листопада працівники ДСНС у Дніпрі врятували жінку, яка сиділа у відчиненому вікні багатоповерхівки на підвіконні 8-го поверху, з наміром здійснити самогубство. Про це повідомляє сайт установи.

За повідомленням було оперативно направлено чергове відділення 1-ої державної пожежно-рятувальної частини та автодрабину 19-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за вказаною адресою, фахівці Служби порятунку «101» з’ясували, що пенсіонерка 1940 року народження, сидить у вікні на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Зі слів свідків події, бабуся погано чула та була дезорієнтована. Надзвичайники миттєво розгорнули автодрабину до пенсіонерки, та піднявшись до неї обережно штовхнули всередину квартири. Потерпілу, у присутності родичів було передано для подальшого обстеження до працівників швидкої медичної допомоги.

До рятувальних робіт залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення