По Одесі прогулювався раніше судимий чоловік із пістолетом та гранатою

 Думская

Вчора увечері в поліцію надійшло повідомлення про те, що у дворах житлових будинків по Люстдорфській дорозі розгулює невідомий чоловік з пістолетом у руках. Про це повідомляє прес-служба ГУНП.

В ході обстеження вказаної території співробітники патрульної поліції біля гаражів помітили чоловіка, який при наближенні правоохоронців швидко викинув якийсь предмет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, фахівці-вибухотехніки, співробітники ДСНС.

В ході огляду правоохоронці вилучили пістолет травматичної дії та предмет, зовні схожий на гранату «Ф-1». Вилучене направили на експертизу. У свою чергу в прес-службі Патрульної поліції Одеси повідомили деякі подробиці цього інциденту.

Конфлікт розгорівся між раніше судимим сорокарічним чоловіком і перехожим, у якого той попросив закурити. Отримавши відмову, чоловік почав погрожувати зброєю. По приїзді патрульних, нападник кинувся бігти, але правоохоронці швидко наздогнали його.

«Стрілка» затримали. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення