По справі Пшонки затримали сина колишнього одеського нардепа

 Думская

В рамках кримінального провадження за підозрою екс-генерального прокурора Віктора Пшонки у відмиванні бюджетних коштів правоохоронці взяли під варту Бориса Крука.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, Круку оголошено про підозру у скоєнні ряду злочинів: співучасть у заволодінні коштами в особливо великих розмірах, відмивання злочинних доходів та фіктивному підприємництві. За місцем проживання Крука і в приміщеннях його «конвертаційного центру» пройшли обшуки. Запобіжний захід для затриманого визначить суд.

Розслідуванням злочинів екс-генпрокурора Віктора Пшонки займається спеціально створений в грудні 2014 року департамент спеціальних розслідувань Генпрокуратури.

Борис Крук — не особливо публічна особа, більше відомі його родичі. Його батько, Юрій Борисович, протягом двадцяти років був народним депутатом України, входив до фракції «Батьківщини», потім до «Партії регіонів». Старший брат В'ячеслав був заступником міністра екології України, керівником міської організації «Батьківщини» і депутатом міської ради. Восени 2014 року він був затриманий за підозрою у зловживаннях, пізніше вийшов під заставу. Молодший брат Юрій — колишній директор одеських портів Південний та Іллічівськ, зараз — депутат міської ради від партії «Довіряй справам».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення