По зустрічній: у столиці водій влаштував перегони з поліцією (відео)

У Києві на площі Андрія Первозванного екіпаж патрульних зупинив автомобіль Renault за порушення правил дорожнього руху. Водій спробував втекти.

Як повідомляє Патрульна поліція Києва, під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік не захотів. Натиснувши на педаль газу, почав тікати. Патрульні орієнтували усі наряди поліції міста та почали переслідування.

Інспектори подавали кермувальнику сигнали про зупинку, на які він не реагував, та здійснював небезпечні маневри. Тікаючи, водій наїхав на електроопору, потім пошкодив колеса, проте це не зупинило його. Зрештою, поліцейські заблокували авто на Броварському проспекті.

На чоловіка патрульні склали одразу 6 адміністративних матеріалів: протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення