Побили господаря і зв'язали 9-річного хлопчика: на Миколаївщині сталося зухвале пограбування

У Миколаївській області вночі грабіжники увірвалися до будинку місцевого фермера. Вони зв'язали всю родину, в тому числі 9-річну дитину, а потім почали погрожувати ножем. Господаря по-звірячому побили. Деталі розповіли в "ТСН.Ранок".

Злочинці винесли з будинку велику суму грошей та ювелірні прикраси. Після цього вони покинули місце злочину. Фермер подзвонив в поліцію і співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати грабіжників за гарячими слідами.

З'ясувалося, що ця банда з чотирьох осіб вже давно промишляє на півдні України. Їх вік – від 36 до 52 років. Під час арешту у них виявили речі, які були викрадені з інших будинків при схожих обставинах. На цей момент вже налічується чотири епізоди за участю цієї банди.

"Раніше судимі за подібні злочини жителі Одеської області та уродженець Азербайджану. У затриманих вилучили гроші, цінності та речові докази за вказаними головним виробництвам. В тому числі й з інших розбійних нападів", - розповів начальник ГУ НП у Миколаївській області Сергій Шайхет.

Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення