Побили та задушили: у Києві вбили музиканта заради нерухомості (фото)

У Києві з метою заволодіння нерухомим майном вбили музиканта. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Зазначається, що жителька Києва повідомила поліцію про те, що її 65-річний самотній знайомий - столичний музикант дивним чином перестав «виходити на зв’язок».

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження та невідкладно розпочато заходи, направленні на встановлення місцезнаходження зниклого чоловіка.

Встановлено, що 35 річний житель столиці та його 31-річний спільник з метою заволодіння нерухомим майном, грошовими коштами та іншими цінностями потерпілого зазделегідь підготували злочинний план вбивства.

Чоловіку завдали тілесних ушкоджень, після чого задушили. Знівечене тіло замотали в килим, плівку, картон та інші предмети та вивезли до гаражного кооперативу, де мали намір заховати, заливши бетоном.

Бажаючим «легких» грошей нелюдам, повідомлено про підозру, а до суду скеровано клопотання про обрання мір запобіжних заходів - тримання під вартою.

Наразі тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, встановлюються можливі співучасники вчинення особливо тяжкого злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення