Побите авто та зламаний лікоть у жінки: копи зганьбились у столиці

 ТСН

Адвокат Євгенія Вакуленко звинуватила патрульних поліцейських у невиправданому застосуванні до себе сили. Жінка твердить, що копи схопили її, коли вона йшла з парковки додому та звинуватили в порушенні ПДР.

“Коли я виходила з машини, вони заїжджали. Йду собі, вони біжать до мене з криками: перехоплюй, хапай, ви порушили! Кажуть, що я переїхала через подвійну. Як я переїхала? Ви впевнені, у вас є запис? Як ви розмовляєте з органами влади!”, – переповіла сутичку з поліцейськими Вакуленко.

Після спілкування з копами на парковці в неї діагностували перелом ліктя. Адвокат тепер має на руках документи діаметрально протилежного змісту: у протоколі вказано, що вона перебувала за кермом напідпитку, а про перетин подвійної смуги вже не йдеться, а в довідці з лікарні засвідчується, що алкоголю у крові жінки не було.

Проблеми з поліцією мав і В’ячеслав, авто якого коп побив табельною зброєю. Заміна лобового скла коштувала чоловікові 12 тисяч гривень, пошкодження на кузові ще тільки належить ремонтувати. Водій має зйомку відеореєстратором тих подій на Хрещатику – поліцейський б’є у скло та направляє на пасажира пістолет.

“Дружина досі в жаху від цього, п’є таблетки. Потім він говорив, що я наїхав йому на ногу. Я очікував від нього адекватної поведінки”, – розповів В’ячеслав. Саме той патрульний уже має три кримінальні провадження про перевищення повноважень, натомість у поліції дії свого співробітника визнали правомірними.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення