Побитий учитель фізкультури в Києві вперше розповів, що сталося

Скандал з побиттям одного з київських вчителів фізкультури отримав несподівані подробиці, який озвучила сама «жертва».

Про це він розповів під час спілкування з журналістами.

«Він здоровий дядько, мене підняв, стукнув у спину. Тоді я трошки втратив свідомість на деякий час, збилося дихання», – зазначив сам Ігор Матвієнко.

У той же час медики поспішили озвучити свій вердикт про стан чоловіки.

«Встановлено діагноз: струс головного мозку, загальна травма грудної клітки, забій грудної клітини, забій легенів», – підкреслив завідувач відділення політравми лікарні швидкої медичної допомоги Віктор Дорош.

Звернемо увагу, що даний скандал налякав працівників школи до такої міри, що один з вчителів вирішив звільнитися. При цьому інші батьки стали на захист «фізрука», оскільки діти люблять вчителя.

«У нього день народження був у той день. Можливо, у нього була якась підвищена емоційність. Я не знаю», – стверджують вони.

В одному з ліцеїв Києва відбулися розборки між учителем фізкультури і батьками дитини, на якого накричав викладач

Сталося все на шкільному дворі в Оболонському районі. Вчитель накричав на учня, тому що той не слухався і поскаржився батькам. Пізніше вчитель таки вибачився і перед дітьми, і перед його батьком. Однак це не заспокоїло розлюченого батька», – йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що розбирання продовжилися вже за територією ліцею.

«Спочатку він вдарив викладача на шкільному подвір’ї, а потім добивав за територією ліцею. Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легкого і струс мозку», – підкреслюється в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення