Побив та зіштовхнув із ґанку: на Вінниччині чоловік вбив кохану (фото, відео)

Поліцейські затримали 35-річного жителя Вінницького району, який за місцем свого проживання через ревнощі побив та зіштовхнув жінку із ґанку, після чого залишив помирати. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Про це повідомляють місцеві правоохоронці.

Зазначається, що 9 квітня близько 14 години до Вінницького районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя села Цвіжин про те, що на подвір’ї він знайшов померлу співмешканку.

За словами начальника Відділу №3 Вінницького районного управління поліції Віталія Стахова, попереднім слідством встановлено, що напередодні ввечері між чоловіком та 30-річною жінкою виник побутовий конфлікт. Під час сварки зловмисник наніс цивільній дружині декілька ударів по голові та зіштовхнув з ганку. Після вчиненого чоловік пішов спати, залишивши жінку у безпорадному стані на вулиці.

35-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбачуваного ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає - до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення