Поблизу Рівного 70-річний водій-самогубця вбив трьох людей: всі подробиці (фото, відео)

5 червня юлизько 11.00 у Рівненському районі на трасі Київ-Чоп сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Seat, 70-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із кросовером Mitsubishi Outlander під керуванням 61-річного жителя міста Кривий Ріг.

Унаслідок ДТП кермувальник та 66-річна пасажирка Seat, жителька Квасилова, загинули на місці події. Ще один пасажир цього авто, 37-річний рівнянин, від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні. Водій Mitsubishi з діагнозом політравма госпіталізований.

На місце аварії поблизу села Колоденка Рівненського району прибули також рятувальники. Як повідомили у пресслужбі ДСНС, співробітникам служби довелося деблокувати з понівеченого Seat водія, а також відключити клеми акумуляторних батарей в транспортних засобах.

Як виявилось, незадовго до смертельної аварії Seat Inca потрапив у поле зору екіпажу патрульних поліцейських за перевищення швидкості. Вимогу про зупинку водій проігнорував. Патрульні наздогнали його та склали на водія відповідні адмінматеріали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення