Подробиці аварії літака на Прикарпатті: хлопець хотів зробити пропозицію коханій

 СЕГОДНЯ

На Прикарпатті під час аварійної посадки перекинувся літак "CESSNA 182P", в результаті чого пілот і двоє пасажирів отримали травми. Всього на борту приватного повітряного судна знаходилися четверо пасажирів – жителі Коломийського та Тлумацького районів.

"Аварія сталася близько 15-ї години 22 липня. Під час польоту над містом Коломия та селом Корнич через технічні несправності 63-річний пілот приземлився на пасовище біля с. Корнич", – повідомляє поліція Прикарпаття.

При посадці на трав'янисту поверхню стійка шасі з'їхала в канаву і літак перекинувся. Після аварії житель с. П'ядики з діагнозом "закрита травма живота" потрапив до лікарні. Також в Коломийську ЦРЛ з травмами грудної клітки доставили пілота – жителя Тернопільської області. Ще один потерпілий отримав переломи кісток носа.

Як повідомило джерело "Сегодня", під час аварії в літаку знаходилися двоє братів, а також дружина одного з них і майбутня наречена. Як виявилося, холостяк попросив власника літака за гроші піднятися в повітря, щоб він міг зізнатися в любові і зробити пропозицію коханій.

Варто зазначити, що ніяких дозвільних документів на управління повітряним судном у пілота немає. Зовсім недавно авіатор купив літак в приватну власність, але не скористався ним через відсутність в Коломиї злітної смуги.

У поліції з'ясовують всі обставини події і причини відсутності належних документів у пілота, як на керування літаком, так і на право власності. За цим фактом відкрито досудове розслідування.

Нагадаємо, легкомоторний літак "СЕSSNA" моделі 182Р перекинувся під час аварійної посадки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення