Подробиці ДТП з патрульними в Києві: відкрито кримінальне провадження

Водій "Опеля" перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння

Слідче управління столичної поліції відкрило кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди на Столичному шосе, в якому постраждали двоє поліцейських.

Обидва співробітники патрульної поліції з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені в лікарняний заклад.

Нагадаємо, вчора на Столичному шосесталася дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські, які виїхали для оформлення ДТП, огородили місце події світловідбиваючими конусами і почали складати процесуальні документи.

В цей час, близько 22:30, 33-річний водій, керуючи автомобілем "Опель Зафіра", скоїв зіткнення з автомобілями "Фіат Скудо" і зі службовим поліцейським автомобілем "Хюндай Соната". В результаті ДТП двоє патрульних поліцейських отримали тілесні ушкодження. Постраждалих правоохоронців доставили в лікарняний заклад.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За попередніми даними, водій "Опеля" перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння. Наразі чоловіка затримано, з ним проводяться першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення