Подробиці стрілянини у Києві: п'яний чоловік в камуфляжі відкрив хаотичний вогонь

Стали відомі подробиці конфлікту зі стріляниною в Києві.

Нагадаємо, у вівторок увечері на перетині вулиць Вишгородської та Білицької стався конфлікт зі стріляниною. Між двома компаніями – четверо проти двох осіб почалася сварка, яка переросла в бійку. Що стало тому причиною, поліція поки не з'ясувала, чоловіки були в нетверезому стані.

Один з них, одягнений в камуфляжну форму, відкрив хаотичну стрілянину, поранивши трьох людей, в тому числі свого товариша. Всіх постраждалих доставили в лікарню.

Як нам повідомили в поліції Оболонського району, з місця конфлікту були вилучені 12 гільз (!) і один патрон, попередньо від травматичної зброї. "З трьох поранених в лікарні залишився один потерпілий чоловік, він отримав поранення в живіт і тулуб, ще один отримав легке поранення, без проникнення, і від госпіталізації відмовився. Третій потерпілий, який є другом стрілка, просто втік з лікарні без дозволу лікаря, але у нього серйозне поранення, і рано чи пізно йому доведеться звернутися в лікарню. Особа "стрілка" в камуфляжі поки не встановлена, на вигляд йому 40 років, їде розшук", – повідомили нам в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 "Хуліганство", любителю стріляти по людях загрожує до семи років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення