Подробиці жорстокого вбивства жінки-таксиста в Дніпрі

 СЕГОДНЯ

Підозрюваний у вбивстві жінки-таксиста в Дніпрі зізнався слідчим в жорстокому злочині і розповів правоохоронцям деталі події.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

"У розмові зі слідчими він зізнався, що не зміг узгодити з водієм таксі суму оплати за проїзд. Чоловік розлютився і завдав жінці два удари ножем в груди. Потім витягнув померлу жінку з машини і сам сів за кермо", – інформує прес-служба поліції.

За даними правоохоронців, підозрюваному 30 років, він житель с. Широке Криворізького району. Загиблій жінці було 63 роки, вона займалася приватними перевезеннями.

Кримінальне провадження слідчі відкрили по п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловікові вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, вбивство сталося в ніч на 18 червня. Патрульні в районі Нового мосту зупинили автомобіль FORD з шашечками таксі. На дверях машини були сліди, схожі на кров, а водій мав явні ознаки сп'яніння. До того ж, у чоловіка не було документів на транспортний засіб.

Копи вирішили перевірити інформацію і направили екіпаж на вулицю Саксаганського, де знайшли тіло мертвої жінки з колотою раною в області грудей. Чоловіка затримали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення