Подружжя з Нової Зеландії знайшли людську голову на Фіджі

Подружня пара з Нової Зеландії знайшла людську голову на пляжі Натадола, який розташован на фіджійською острові Мана. Про це у вівторок, 5 липня, повідомляє інтернет-портал Stuff.co.nz.

За словами туристів, вони побачили, що у воді поряд з берегом бовтається овальний предмет. Він був загорнутий у зелену ганчірку і перев'язаний мотузкою, до якої кріпився вантаж. Новозеландцеві вдалося дістати його і зняти мотузку. Всередині подружжя побачили голову людини, після чого відразу ж подзвонили в поліцію.

Відзначається, що неподалік від місця події раніше виявили порожній автомобіль зниклих в середині червня росіян Юрія Шипуліна і Наталії Герасимової.

4 липня на пляжі Натадола також знайшли останки людини. Тоді не повідомлялося, про які саме фрагменти тіла йшла мова.

За день до цього поліція Фіджі повідомила, що на Натадола-Біч були знайдені фрагменти тіл Шипуліна і Герасимової, які перебували в цивільному шлюбі. При цьому поліція продовжує пошукову операцію.

За словами представника посольства Росії в Австралії, росіяни приїхали на Фіджі з Рязані близько п'яти років тому і вели своє фермерське господарство на острові Віті-Льову. Останнім часом вони зазнавали фінансових труднощів із-за урагану, який у лютому поточного року знищив весь урожай. Порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення