Погода на Великдень: українців чекають дощі і морози

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в суботу, 18 квітня, в Україні буде, переважно, без опадів, лише вночі в південних областях місцями пройде невеликий дощ, повідомляє прес-центр станції.

Вітер прогнозується західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, в південних областях до 10° тепла, на більшій частині території України на поверхні ґрунту, в північних і північно-західних областях і в повітрі заморозки 0-5°; вдень температура 9-14° тепла, на півдні та Закарпатті 14-19°.

У Києві - без опадів; вночі заморозки 0-2°, удень температура 10-12° тепла.

На Великдень в неділю, 19 квітня, в Україні, переважно, без опадів, лише в Одеській області, місцями в північних областях вдень невеликий дощ. Вітер, переважно, північно-західний, 5-10 м/с.

Вночі в північних, західних (крім Закарпаття) і східних областях заморозки в повітрі 0-5°, на решті території температура 1-6° тепла, в центральних областях заморозки на грунті 0-5°; температура вдень 8-13° тепла, на півдні країни та Закарпатті до 16°.

У Києві 19 квітня вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі заморозки 0-2°, температура вдень близько 10° тепла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення