Погоня за п'яною жінкою: в поліції Києва розповіли подробиці

 Обозреватель

П'яна жінка, яку затримали у вівторок, 29 грудня, в Києві, ледь не збила патрульних, які намагалися зупинити її автомобіль за порушення, і травмувала пенсіонерку.

Про це повідомляється на сторінці "Патрульній поліції України" в соцмережі Facebook.

"На зупинці громадського транспорту зупинився автомобіль Hyundai поблизу метро "Дружби народів", щоб висадити пасажирів. До нього підійшли патрульні і повідомили, що тут зупинка і стоянка заборонена. Жінка вела себе агресивно, на попередження та зауваження не звертала уваги. Почала тікати від патрульних", - зазначили в поліції.

У прес-службі розповіли, що поліцейські наздогнали водія на перехресті і заблокували автомобіль.

"Звернулися з вимогою надати документи, проте жінка ігнорувала звернення і почала рух на патрульних, ті встигли відскочити. Водій знову почала тікати", - повідомили в поліції.

Потім водій зупинила автомобіль і зайшла в аптеку.

"Коли вийшла, біля машини чергували патрульні. Вони не давали жінці з дуже помітними ознаками алкогольного сп'яніння сісти за кермо. Однак вона присіла на пасажирське сидіння і різко заблокувалася в машині. Перебралася на крісло водія і почала рух на патрульних. Поліцейські розбили бокове скло і намагалися відкрити двері, щоб затримати агресивного водія", - розповіли в прес-службі.

Також поліцейські попередили водія, що застосують зброю, якщо вона не зупиниться.

"Однак навіть після попереджувального пострілу жінка не загальмувала. На двох прострелених колесах вона продовжувала бігти, наїхавши на літню жінку", - повідомили в поліції.

Відзначається, що незабаром водій залишила автомобіль у дворі свого будинку на вул. Кіквідзе і зникла в під'їзді житлового будинку.

"З будинку реалізувала "геніальний план" виклику на 102 з повідомленням, що патрульні чомусь розбили їй скло в машині і поводилися агресивно. Цей дзвінок допоміг за кілька хвилин ідентифікувати квартиру і затримати порушницю. Огляд на Драгер показав 0,83 проміле" , - відзначили в прес-службі.

Автомобіль порушниці правоохоронці доставили на штрафмайданчик. На водія було складено відповідні протоколи, жінку доставили в Печерське управління поліції в Києві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення