Погорів на хабарі: на Полтавщині засудили депутата до 4,5 років в'язниці

Вищий антикорупційний суд засудив депутата Полтавської облради VII скликання і екс-заступника начальника одного з відділів КП Полтавафарм до 4,5 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба суду в середу, 11 листопада.

"У середу, 11 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду визнала винними депутата Полтавської обласної ради VII скликання і колишнього заступника начальника одного з відділів КП Полтавафарм у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі, - ред.). ВАКС призначив обвинуваченим покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців кожному", - сказано в повідомленні.

У 2017 році депутат виконував обов'язки директора Полтавського обласного комунального підприємства Полтавафарм. Спільно з заступником начальника відділу економічної безпеки цього підприємства він дав правоохоронцям 35 тисяч гривень хабаря. За це обвинувачені хотіли отримати дозвіл від ГУ НП в Полтавській області на використання об'єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів щодо 34 аптек.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення