Погрожували ножем: на Херсонщині постояльці готелю пограбували адміністраторку (фото)

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала адміністратор готелю, що знаходиться в Новокаховській територіальній громаді. Вона розповіла, що двоє постояльців при виїзді з номеру стали погрожувати їй ножем та заволоділи грошима з каси та сейфу. Впродовж 30 хвилин оперативники встановили осіб підозрюваних, а через дві години затримали їх. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що подія сталася близько 04:00 години в одному з готелів міста Нова Каховка. На місці слідчо-оперативна група Каховського відділу поліції з’ясувала, що за день до скоєння злочину чоловік та жінка заселились у номер готелю. Документів зловмисники з собою не мали, тому попросили переночувати одну ніч та зранку збирались покинути готель. При виселенні чоловік притулив до адміністратора готелю ніж та почав ним погрожувати. Зловмисники почали вимагати у 43-річної жінки гроші, що знаходились у касі та сейфі. Потерпіла віддала всі грошові кошти, які були у готелі, а саме 150 доларів США та 5 тисяч гривень. Чоловік з жінкою забрали мобільні телефони, що знаходились на рецепції та втекли. Потерпіла одразу зателефонувала до поліції з власного телефону.

Наразі зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В їх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Поліцейські повідомили спільникам про підозру. Сьогодні суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення