Погрожували ножем: у Києві злочинці напали на кредитну установу (фото, відео)

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків у кіоску з надання фінансових послуг, що на проспекті Перемоги, побили касира та забрали з сейфу гроші. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, а також кінологи зі службовим собакою. Про це повідомляє пресслужба установи.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці допитали потерпілого та поспілкувалися зі свідками події. В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські оглянули місце вчинення злочину, а також відпрацювали відео з камер спостереження, які зафіксували дії правопорушників у момент нападу:

«Ми встановили, що один із чоловіків зайшов до кіоску з надання кредитів, а інший закрив на ньому ролети вхідних дверей та вікон і залишився на вулиці. В середині приміщення зловмисник розпилив в обличчя касира сльозогінний газ, після чого декілька разів ударив потерпілого кулаком в різні ділянки тіла. Далі, погрожуючи ножем, змусив працівника закладу відчинити сейф, звідки забрав 20 500 тисяч гривень».

Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники кримінальної поліції затримали зловмисників на центральному залізничному вокзалі столиці. Ними виявилися раніше не судимі 31-річний та 19-річний уродженці Донецької та Вінницької областей. Під час поверхневого огляду у підозрюваних вилучили два ножі та газовий балончик, які направили для проведення експертиз.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження та повідомлено фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. За скоєне їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення