Погрожували вбити дитину: у Харкові затримали зухвалу банду (фото)

У Харкові правоохоронці затримали учасників злочинного угруповання за вимагання 100 тисяч доларів США.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП, четверо місцевих жителів, серед яких – двоє вихідців із Кавказького регіону, погрожували вбити дитину потерпілого, якщо той не дасть їм грошей.

Повідомляється, що в поліцію за допомогою звернувся харків'янин. Він розповів, що протягом тривалого часу йому надходять телефонні дзвінки з погрозами. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою йому та членам його сім'ї, вимагали повернення "боргу".

Деякий час чоловік не звертав уваги на погрози, поки невідомі не нагадали про деталі минулорічного розбійного нападу на нього.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися жителі Харкова віком від 27-ми до 48-ми років. Злочинну діяльність організував 29-річний чоловік, а в "помічники" взяв свою співмешканку.

У суботу, 29 серпня, організатора і його подругу затримали відразу після отримання ними частини коштів – 35 тисяч доларів США. Крім того, за місцем проживання затримали ще двох учасників угруповання.

Їм вже повідомили про підозру за статтею "вимагання". В ході слідства буде перевірятися причетність підозрюваних до скоєння розбійного нападу на потерпілого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення