Погрожував ножем дітям: поліція затримала підозрюваного

Працівники столичної міліції протягом доби встановили особу та затримали зловмисника, який у Києві, погрожуючи ножем дітям, відібрав у них смартфон і велосипед. Підозрюваного затримали у Вінницькій області, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"До чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Челябінській невідомий підійшов до дітей і, погрожуючи ножем, відібрав у них смартфон і велосипед. На місце події негайно виїхали наряди патрульної поліції і слідчо-оперативна група територіального управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці опитали потерпілих і свідків, проаналізували відео з прилеглих до місця події камер спостереження і з'ясували маршрут руху зловмисника.

З'ясувалося, що підозрюваний сів на поїзд, що прямував до Вінницької області. Київські поліцейські зв'язалися з колегами у Вінниці і затримали правопорушника на залізничній станції.

Фігурантом виявився 27-річний уродженець Одеської області, який не має постійного місця проживання. До Києва він приїжджав для того, щоб чимось незаконно поживитися.

Зловмисник затриманий. Йому повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"У нього виявили речі неповнолітніх, ніж, а також інші цінності, які не належать затриманому, що вказує на систематичне вчинення майнових злочинів".

Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення