Погрожував підпалити: на Житомирщині чоловік облив бензином будинок з дітьми всередині (відео)

На Житомирщині увечері 25 квітня у ході сімейної сварки чоловік облив кімнату у будинку та себе бензином і забарикадувався, погрожуючи підпалити оселю. Під час спілкування з поліцейськими чоловік вистрелив убік правоохоронців. Ніхто з них не постраждав. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 40-річна жінка під час звернення до поліції уточнила, що, окрім неї та чоловіка, у будинку знаходяться троє дітей, віком 11, 15 та 19 років.

За вказаною заявницею адресою одразу ж виїхали поліцейські сектору реагування та слідчо-оперативної групи Коростенського районного управління. На момент їх прибуття з’ясувалось, що жінка та діти вийшли з будинку.

В оселі залишався ще один 19-річний син. Поліцейські зайшли усередину та спробували домовитись з агресивним чоловіком, однак він відмовився спілкуватись. Правоохоронцям вдалося вивести юнака з будинку, аби убезпечити.

У цей час чоловік закрився та почав демонструвати пістолет і запальнички, якими продовжував погрожувати підпалом. Коли поліцейські спробували вчергове наблизитись до вхідних дверей будинку він вистрелив в їх бік. Куля дотично зачепила і пошкодила бронежилет інспектора сектору реагування патрульної поліції. Сам правоохоронець не постраждав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення