На Вінниччині озброєний чоловік напав на продавчиню (фото)

Працівниками управління карного розшуку спільно з оперативниками відділення № 1 Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримано чоловіка, який 21.01.2021 вчинив розбійний напад на продавця-консультанта. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Чоловік, не привертаючи до себе зайвої уваги, зайшов до приміщення магазину з технікою, який розташований у м. Крижопіль Вінницької області. Впевнившись, що інші відвідувачі відсутні, а консультантом працює тендітна дівчина - поганець дістав пістолет на направив в сторону продавчині.

Зловмисник заволодів мобільними телефонами та зник з місця вчинення злочину. Оперативники плідно працювали, проведи комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника.

За результатами проведення слідчих дій вилучено знаряддя злочину, одяг в якому розбійник вчиняв напад, викрадені телефони. На цей час проводиться перевірка на причетність затриманого негідника до вчинення аналогічних злочинів на території Вінницької області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення