Погрожував пістолетом: у Києві чоловік пограбував кредитну установу (фото)

До київської поліції надійшло повідомлення про те, що у Святошинському районі столиці на вулиці Академіка Єфремова невідомий зайшов до установи з надання фінансових послуг та, погрожуючи пістолетом, забрав із каси 20 тисяч гривень. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, а також кінологи зі службовими собаками. Про це повідомляє пресслужба установи.

Як розповів начальник відділу розкриття розбоїв управління карного розшуку Головного управління поліції у місті Києві Олександр Чуча, по прибуттю правоохоронці провели необхідні першочергові слідчі дії, переглянули відео з камер спостереження та опитали свідків події:

«Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми спільно з оперативними працівниками Святошинського та Дніпровського управлінь поліції затримали 55-річного уродженця Львівської області у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми провели невідкладний обшук у помешканні правопорушника, де виявили предмет, схожий на пістолет. Вилучене відправили на проведення експертного дослідження. Також у ході перевірки ми з’ясували, що чоловік вчинив аналогічний злочин у Дніпровському районі столиці. Зловмисник щоразу переодягався перед тим, як заходити до кредитної установи, видаючи себе за різних осіб».

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення