"Погрожував розсилкою інтимних фото": впала горлом на пляшку і померла жінка, якій погрожував її чоловік (фото)

У Володимирській області РФ жінка загинула дивним чином, впавши горлом на пляшку. Експертизу після смерті не зробили через новорічні свята, а пізніше з'ясувалося, що перед трагедією загиблу шантажував чоловік.

Наприкінці 2021 року Геннадій Гриньов із села Данилкове викликав швидку: його дружина впала зі сходів дачного будинку, вдарилася шиєю об пляшку і померла. Чоловік розповів лікарям, що дружина була п'яною. Він, мовляв, щосили намагався її врятувати, але не зміг. Фельдшер поспіхом констатував смерть, не помітивши дивних ушкоджень на тілі. Справу одразу заводити теж не стали.

Експертизу провели максимально швидко, слідчий пояснив дочці загиблої, що у них "свята і маленька зарплата". Офіційною причиною смерті були травми голови після падіння на ґанку, а от алкоголь у крові не знайшли. Тіло вирішили ексгумувати та дослідити ще раз за три місяці. Фахівці переглянули висновки першої експертизи: на їхню думку, жінка померла не через падіння зі сходів. Як показала екгумаційна експертиза, травми були завдані тупим предметом, їх знайшли на голові та на тілі.

Спочатку на Геннадія порушили кримінальну справу за "Заподіяння смерті через необережність", через рік затримали та звинуватили у умисному вбивстві, а потім знову перекваліфікували на легшу статтю. Геннадій у всьому зізнався, сказав, що один раз трохи товк дружину і тому вона вдарилася чолом. Йому дали два роки виправних робіт.

При цьому рідні загиблої вважають, що чоловік хотів її вбити. На користь цієї версії говорять повідомлення від "Козла" за півтора місяці до загибелі жінки. Геннадій з "лівого" номера писав, що жінка — "пі**раска по відношенню до свого чоловіка", і вимагав звільнитися з роботи, шантажуючи "цікавою фотосесією".

...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення