Погрозою згвалтування у СІЗО Аваков викликав хвилю гніву в мережі

 Обозреватель

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков викликав хвилю гніву в соціальних мережах загрозою згвалтування у СІЗО пранкера Віталія Седюка, який оголився під час виступу Джамали у фіналі "Євробачення-2017".

Зокрема, проти подібних висловлювань глави МВС виступили не тільки прості користувачі, але також відомі блогери та журналісти.

"Седюк - це чувак, який сам себе позбувся. Прекрасний за часів троллінгу Мадонни і нудний у нескінченних стрінгах. Але погрожувати насильством за цю витівку... Ж*па нас дратує більше, ніж погроза міністра її ви*бати", - пише Осман Пашаєв

"Іскрометний жарт щодо зґвалтувань людей у СІЗО. Браво, Арсене Кадиров!" - заявила Марія Васильєва.

"Де тут обтяжуюча? Зовсім здурів зі своєю Дєєвою" - повідомив Михайло Голуб.

"Жарт міністра внутрішніх справ з приводу практик згвалтування людей у СІЗО мене бентежить значно більше голої дупи на поп-концерті (де підтанцьовка ще й не таке показує)", - наголосив Роман Вибрановський.

"І чим міністр внутрішніх справ України, що сміється над насильством у камерах СІЗО, відрізняється від Кадирова в Чечні?" - задався питанням Михайло Ткач.

"Міністр МВС зізнається, що в СІЗО практикують згвалтування затриманих. І майже хизується цим. Зверніть увагу", - зазначив Євген Головатюк.

"Коли міністр говорить слово "ідіот" публічно, характеризуючи людину зі статусом затриманого, коли жартує про насильницькі гомосексуальні стосунки в закритих чоловічих групах, ми будемо жити в державі, де голими ср*ками нікого не налякаєш, де гола ж*па - краще, що може з нами статися. Противно", - резюмувала Інна Білецька.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення