​Поки абітурієнти «воюють» з електронною базою – Юракадемія рятує вступну компанію

Не витримавши напливу абітурієнтів, електронна база вже п’ятий день поспіль працює з перебоями. Це перший рік, коли вступна компанія передбачає подачу документів до вищих навчальних закладів через інтернет. Врятувати вступну компанію здатні хіба що самі навчальні установи, приймальні або відбіркові комісії яких здатні системно надавати допомогу у заповненні електронних заяв майбутнім студентам.

Як вдалося дізнатися, відбіркова комісія Національного університету «Одеська юридична академія» в Києві з перших днів подачі документів виділила робочі місця для допомоги з оформлення заяв до єдиної освітньої бази. Через приймальну комісію Інституту інтелектуальної власності НУ «ОЮА» кожен бажаючий може подати заяву до будь-якого вищого навчального закладу.

«Таку ініціативу цілком реально поширити в масштабах всієї держави, не дивлячись на внутрішні корпоративні інтереси вишів. З огляду на це, Одеська юридична академія звертається до всіх відбіркових та приймальних комісій ВНЗ з пропозицією створити додаткові робочі місця для заповнення електронних заяв абітурієнтів. Таким чином, ми реально зможемо поліпшити ситуацію та забезпечити абітурієнтам можливість реалізувати своє право на вищу освіту», - пояснив голова відбіркової комісії ІІВ НУ «ОЮА» Дмитро Андреєв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення