Поки народ голодує: в мережі показали меню з їдальні "Радміну ЛНР"

 Обозреватель

Кремлівський пропагандист Адік Адіков у якості заохочення отримав право пообідати в їдальні "Радміну ЛНР" з дуже низькими цінами.

Відповідні фото меню були опубліковані в соцмережі на сторінці пропагандиста.

Згідно ілюстрації, 100 г коньяку Hennessy VSOP обійдеться в їдальні всього лише в 55 рублів (близько 16,4 грн. - Ред.). Ескалоп з брусничним соусом коштує 58,5 рублів за 280 г (близько 17,5 грн. - Ред.).

Адік написав, що його в "Радміні" нагородили за "вагомий внесок у інформаційне протистояння пропаганді київської хунти".

"Після, запропонували пообідати і поспілкуватися на різні "конфіденційні" теми. Нічого такого секретного не відбувалося. Але ось, що я хотів вам розповісти: в республіці все реально йде до кращого. Хто не вірить, дивіться самі, меню з їдальні Ради Міністрів ЛНР, зробив пару фотографій на мобільний. (вибачте за якість) Патріотичні назви страв, низькі ціни, все у нас добре! На заздрість УКРОПу викладаю фото. Дивіться і пускайте слюні ніщеброди!" - похвалився Адіков, якого пустили поїсти в їдальню для верхівки "ЛНР".

"Укри, от скажіть, у вас можуть запросити простого жителя скажімо, Чернігова, пообідати в їдальні Кабміну чи Верховної ради? То-то й воно ... у нас до людей ставляться людяніше", - не вгамовувався Адік. Про те, чи запрошують поїсти в цю їдальню жителів окупованої частини Луганщини, пропагандист нічого не писав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення