Поки нетвереза мати спала: у Львові дитина випала з 8-го поверху та загинула

Поліцейські затримали матір дівчинки, яка загинула внаслідок падіння з вікна квартири у Львові. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Зазначається, що 10 травня о 8.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка у Львові, ймовірно, внаслідок падіння з висоти, загинула дитина. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції, а також слідчі спеціалізованого відділу слідчого управління поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблої - 2-річної львів’янки. Також встановлено, що дівчинка випала з вікна квартири, розташованої на восьмому поверсі, де вона проживала разом зі своєю 38-річною матір’ю. Внаслідок падіння дитина отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що дівчинка перебувала у квартирі без нагляду дорослих, оскільки її матір спала у нетверезому стані.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили матері загиблої дівчинки про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці затримали підозрювану в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення