Поки спала: на Луганщині чоловік вдарив співмешканку молотком по голові та намагався задушити

На Луганщині взяли під варту 42-річного чоловіка, який вдарив співмешканку молотком по голові та почав душити. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на обласну прокуратуру.

“За процесуального керівництва Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури повідомлено про підозру 42-річному раніше судимому чоловіку за фактом замаху на умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 ККУ)”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що вночі 5 жовтня 2020 року в смт Красноріченське Кремінського району підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив молотком по голові свою співмешканку, коли вона спала. Потім він схопив її руками за шию та почав душити. Від криків потерпілої прокинулися діти віком 12 та 13 років. Закривавленій жінці з малолітніми дівчатами вдалося вирватися та втекти з дому до сусідів.

“Правоохоронці затримали чоловіка, на одязі якого виявлені сліди крові. 7 жовтня 2020 року Кремінським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - йдеться у повідомленні.

За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення