Поліцейські кілька днів жили в авто, аби спіймати двох крадіїв-гастролерів

Покровські оперативники затримали трьох злочинців, які переховувались у різних областях України. Про це повідомили у поліції Донецької області.

"Розшуковці затримали двох зловмисників, які скоїли серію крадіжок. Втікачі постійно переїжджали та ховалися в Одесі, Миколаївській та Київській областях. Отримавши оперативну інформацію про місцезнаходження правопорушників, оперативники вирушили у зазначені міста. Аби себе не розсекретити та затримати зловмисників, правоохоронцям довелося кілька діб жити в автівці", - йдеться у повідомленні.

У результаті проведення низки оперативних комбінацій поліцейські затримали злочинців та доставили до Покровська. Наразі одного з них взято під варту, а іншому обирається запобіжний захід.

Також під час проведення операції "Розшук" оперативники розшукали у столиці правопорушницю, яка майже 5 років переховувалася від правоохоронців. Жінка 1976 року народження скоїла посадовий злочин, і відносно неї було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки). Аби уникнути покарання, ще у 2016 році вона виїхала до Києва, де і переховувалась. Жінку затримали в орендованій квартирі. Порушницю було доставлено до Покровська, де судом їй обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Загалом із початку року поліцейські Донеччини розшукали 349 злочинців, які намагалися втекти від відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення