Поліцейські Красногорівки під обстрілами евакуювали людей (відео)

Бойовики відкрили вогонь по житловому сектору міста 28-го травня 2017 року о 6 ранку Є поранені. Про це повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Станом на 10.30 було відомо про трьох поранених. Пожежі у школі та лікарні ліквідовані. Постраждали дві жінки – пацієнтки лікарні.

У Красногорівку для надання допомоги спрямовані додаткові групи поліції - понад 50 поліцейських та 10 одиниць транспорту. Наряди об’їжджають місто. Їх завдання – фіксація наслідків обстрілу та виявлення людей, яким потрібна допомога.

«Ви обстріляли та зруйнували школу, лікарню та сім будинків у Краногорівці. Поліція та рятівники евакуюють людей», – звернувся Сергій Князєв до прихильників «руського миру».

Нагадаємо, що у результаті обстрілу бойовиками Красногорівки постраждало троє місцевих мешканців. Загиблих немає. Крім того пошкоджено 29 будівель, в тому числі лікарня, школа та приватні будинки місцевих мешканців.

Поліція взяла під охорону пошкоджені від обстрілу школу і лікарню. Розпочато кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. У місті працюють правоохоронці. Поліцейські та працівники ДСНС надають допомогу населенню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення