Поліцейські підтвердили затримання громадянина РФ з наркотиками (відео)

 СЕГОДНЯ

У понеділок, 17 вересня, у Києві біля станції метро «Політехнічний інститут» поліцейські провели облаву на сина колишнього представника глави Чечні Рамзана Кадирова в Україні. Цицулаєва Адама Рамзановича затримали за підозрою в зберіганні героїну.

Як повідомляє видання «Информатор», облава почалася на проспекті Перемоги біля станції метро «Політехнічний інститут», а обшук і затримання провели на вулиці Кирило-Мефодіївській. Були стягнуті великі сили поліції і нацгвардії. Відзначається, що під час затримання копи перекрили всю вулицю. За словами адвоката Рамзана Цицулаєва, поліцейські діяли за наводкою колишнього бізнес-партнера Кадирова, з яким вони разом вели справи до висилки Цицулаєва з України. Він зазначив, що син колишнього полпреда глави Чечні приїхав в Київ місяць тому, щоб провести переговори з людиною Кадирова. Однак той не захотів ділитися з главою Чечні бізнесом і навів силовиків на Адама Цицулаєва і його людей.

У машині Totyota Camry з державними номерами Російської Федерації, яка нібито належить Адаму Цицулаєву, поліцейські виявили порошок, схожий на героїн. Трьох молодих людей кавказької національності, які перебували в машині, затримали і відвезли в управління поліції.

За даними сайту "Сегодня" поліцейські підтвердили затримання громадянина РФ з наркотиками

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення