Поліцейські в Одесі підкидали людям наркотики

Співробітники відділу протидії наркозлочинності органів поліції в Одеській області підкидували наркотики громадянам, а потім вимагали хабарі за відкуп від кримінального провадження. Про це повідомила прес-служба прокуратури Одеської області

"Прокуратура Одещини розслідує кримінальне провадження за фактом одержання неправомірної вигоди, яке поєднане з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України). У ході досудового розслідування слідчі прокуратури спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки в області ліквідували злочинну схему, що діяла в органах внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні.

Так, у четвер правоохоронці на Французькому бульварі затримали "на гарячому" двох співробітників відділу протидії наркозлочинності органів поліції в Одеській області. Поліцейських викрили у той час, як вони підкинули своїй потенційній жертві пакет з речовиною, схожою на наркотики. Таким чином двоє борців з наркозлочинністю розробили схему відкупу від кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Цього разу ціна питання - 1500 доларів хабара.

Нині перевіряється причетність двох затриманих до інших злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення