Поліцейські з переслідуванням і стріляниною затримали викрадача машини у Києві

У Києві затримали викрадача авто, який незаконно заволодів автомобілем, намагався сховатися від поліцейських і при спробі втечі вдарив поліцейського. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Нацполіції.

"До київської поліції звернувся власник Honda CR-V і повідомив про зникнення машини, яку він залишив біля будинку на вулиці Дмитрівській. Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у викраденні іномарки", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські знайшли викрадений автомобіль, який вже був на інших номерних знаках. Оперативники побачили, що до викраденого авто сідає зловмисник, один з правоохоронців встиг сісти на пасажирське сидіння, щоб затримати злочинця.

"Водій не відреагував на законні вимоги поліцейського зупинитися і рушив з місця, а інші співробітники почали переслідувати їх. Співробітник поліції, який їхав у машині з підозрюваним, попередив його про застосування табельної вогнепальної зброї і зробив чотири постріли в моторний відсік, щоб зупинити автомобіль. Втім, правопорушник продовжив рухатися вже по зустрічній смузі, при цьому кілька разів ударив поліцейського. Проїхавши деяку відстань, зловмисник зупинився і намагався втекти, але його затримали та доставили в управління поліції", – уточнили правоохоронці.

Підозрюваним виявився 47-річний киянин, який уже є підсудним за вчинення аналогічного злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення