Поліцейські затримали маріупольчанку за підозрою у вбивстві батька її дитини

Сімейний конфлікт в одній із маріупольських сімей закінчилася трагедією. Жінка завдала своєму цивільному чоловікові смертельного поранення, а потім спробувала обманути поліцейських. За лічені хвилини правоохоронці відновили справжню картину подій. Підслідній загрожує до 15 років позбавлення волі.

Чоловік із жінкою останні 1,5 роки проживали окремо через часті конфлікти. Однак за кілька днів до трагедії чоловік повернувся до сім'ї. Між подружжям спалахнула чергова сварка. Чоловік образив господиню, коли вони святкували за вечерею возз'єднання сім'ї. У відповідь на неприємні слова жінка схопила ножа і вдарила кривдника в шию, а потім набрала 102.

Бажаючи уникнути відповідальності, запальна власниця розповіла поліцейським історію про те, що чоловік прийшов до дому побитим і від отриманих травм помер.

Картина події стала ясною після прибуття правоохоронців на місце події: у ванній кімнаті у відрі зі сміттям було виявлені і вилучені рукоятку кухонного ножа зі слідами крові, там же знаходилися закривавлені ганчірки, а лезо було виявлене на кухні. Сліди крові потерпілого були практично по всій квартирі.

У скоєному затримана зізналася тільки у відділенні поліції, коли стан алкогольного сп’яніння став поступово проходити.

Варто відзначити, що жоден з учасників конфлікту не задумався про подальшу долю трирічного сина, який знаходився у цей час в приміщенні: хлопчик втратив батька і тепер ризикує провести десяток років без материнської уваги.

Підозрюваній обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення