Поліцейський отримав ножове поранення обличчя при затриманні зловмисника

 УНН

В Івано-Франківській області, у місті Калуш, невідомий чоловік стріляв по вікнам офісу місцевої радіостанції. Під час затримання зловмисника поліцейський отримав поранення. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

"Сьогодні, 8 лютого близько 12 години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції "Калуш ФМ", - йдеться у повідомленні.

Поліція виїхала за викликом на місце події. Неподалік від вказаної адреси правоохоронці помітили невідомого чоловіка, у якого на плечі був чохол з мисливською рушницею всередині.

Поліцейські поцікавилися, що у невідомого у чохлі, на що він зреагував агресією, вихопив ножа та наніс оперуповноваженому Калуського ВП ножове поранення обличчя. 31-річного лейтенанта поліції з місця події госпіталізували до Калуської центральної лікарні.

Зловмисника, жителя Калуша затримано. Проводяться слідчі дії.

У поліції додали, що на місці скоєння злочину вилучили вісім гільз.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу – ред.) та ч.4 ст.296 (хуліганство – ред..) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення